Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer og digitale ydelser på kærlighedogsmerte.dk.

 

Siden ejes og drives af:

HØG KOMMUNIKATION
CVR-nr. 35343091
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C.
Tlf. 53501229
agffan@hoegkommunikation.dk

Etableringsår: 2013  

 

 

Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: MobilePay.

 

Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

 

 

Klik og hent – afhent i butikken

Hvis du bestiller et produkt på kærlighedogsmerte.dk, kan du vælge at afhente produkterne på vores kontor i Aarhus. På den måde sparer du porto.

 

Vælg ”afhent” og varen er klar til afhentning dagen efter.

 

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt pris- og afgiftsændringer.

 

Levering og forsendelse

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

Den normale leveringstid på bestilte varer er på 1- 5 hverdage, hvis varen er på lager efter din bestilling.

Levering sker via dao eller GLS.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Klik og hent, GLS Pakkeshop, GLSerhverv, GLS privatlevering, dao pakkeshop og dao365 hjemmelevering. 

 

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere partier eller dele løber fortrydelsesfristen fra du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

 

Reklamationsret

2 års reklamationsret

 

Undtagelser til fortrydelsesretten

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af digitalt indhold som f.eks. fotos, som ikke leveres på et fysisk medie, hvis du har givet dit samtykke til, at levering sker inden udløbet af fortrydelsesfristen, og at du derved mister din fortrydelsesret.

 

Sådan fortryder du

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til agffan@hoegkommunikation.dk

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til

 

HØG KOMMUNIKATION

Inge Lehmanns Gade 10, 5.

8000 Aarhus C.

 

Horsens uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.